FC Hermannstadt, victorie cu Știința Miroslava

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 1-0, meciul disputat pe Stadionul Municipal, cu Știința Miroslava, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii 2.

FC Hermannstadt nu a avut o misiune ușoară împotriva jucătorilor ieșeni, deși aceștia se află într-o postură dificilă, în care luptă să scape de retrogradare. Unicul gol a fost marcat de căpitanul Răzvan Dâlbea, în minutul 19, cu un șut de la 30 de metri, în vinclu, la colțul lung.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat: Toma Niga – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Radu Crișan, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Cristian Danci – Olivian Surugiu (Daniel Tătar – min. 56), Bogdan Rusu, Andrei Hergheligiu (Cosmin Neagu – min. 69) – Ștefan Blănaru (Robert Boboc – min. 82). Antrenori: Alex Pelici, Eugen Beza și Florin Berța.

Arbitrul central al partidei de astăzi a fost Cristian Codrea (Baia Mare), ajutat de Adrian Mărginean (Aiud) și Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț), în timp ce al patrulea oficial a fost Constantin Olaru din Râmnicu Vâlcea. Observatorii partidei au fost Constantin Gheorghe (Suceava) și Radu Bitea (Oradea).

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 62 de puncte și se menține pe locul secund al clasamentului Ligii 2.

În etapa a XXVIII-a, echipa sibiană joacă în deplasare, la Suceava, cu echipa locală Foresta. Partida este programată vineri, 6 aprilie, de la ora 16.00.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*