FC Hermannstadt, victorie în ultimul amical

Cu doar o săptămână înaintea debutului în noul sezon, FC Hermannstadt a învins divizionara secundă FC Brașov cu 2-0 (1-0), într-o partidă de verificare disputată ieri după-amiază pe stadionul Municipal din Sibiu. Golurile au fost marcate de Valentin Buhăcianu (‘17) și Silviu Balaure (‘60).

Golgheterul Vali Buhăcianu a deschis scorul în prima repriză (foto arhivă: facebook/fch)

Marius Măldărășanu a început în formula Iliev – Al. Oroian, Bejan, I. Stoica, Opruț – Mino Sota, Biceanu, Alhassan, Balaure – Buhăcianu, Hora. Pe parcurs au mai intrat L. Niță, Gabriel Șerban, Bucuroiu, Issah, Hanzu, Al. Răuță și C. Popescu.

De partea cealaltă, Dan Alexa a jucat cu Popescu – R. Rusu (Drăgoi 30), M. Burlacu, Fustar, Cîrstian, Dumbravă – Vas. Constantin, R. Lazăr, Rz. Iorga – Bg. Roșu (Lascu 30), Lambrinoc, pe parcursul reprizei secunde folosindu-i și pe D. Mutu – I. Voicu, Vl. Mihalcea, Martinov, Leonte, Negrean, Angelov, M. Savu și C. Ivan.

La fel ca la partida cu Unirea Dej, meciul s-a desfășurat fără accesul publicului și al reprezentanților mass-media, cel mai probabil pentru a feri de privirile indiscrete ale eventualilor adeversari de vinerea viitoare intențiile tactice ale lui Măldărășanu. Oficial, accesul a fost interzis din cauza lucrărilor de reamenajare la Stadionul Municipal Sibiu, aflat în șantier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*