FC Hermannstadt vs CSC Șelimbăr în etapa nr.11, Liga 2

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la C.S.C.Șelimbăr în etapa nr.11 din Liga 2. FCH este singura echipă neînvinsă în primele 10 etape, ocupând locul 4, cu 22 de puncte obținute cu 6 victorii și 4 rezultate de egalitate, două dintre acestea în ultimele două etape, cu Ripensia și Unirea Dej.

 

De cealaltă parte, C.S.C.Șelimbăr se află pe locul 9 în clasamentul ligii secunde, cu 14 puncte și o linie de 4 victorii și 6 înfrângeri. Pentru această confruntare, din lotul A.F.C.Hermannstadt va lipsi mijlocașul central Andrei Lungu, accidentat în meciul cu Unirea Slobozia. Antrenorul principal Marius Măldărășanu va putea conta, însă pe fundașii Paul Antoche și Raul Opruț, dar și pe atacantul croat Stjepan Plazonja, refăcuți după accidentări mai vechi.

,,Toate meciurile sunt importante, ca dovadă am pierdut puncte cu o nou-promovată în etapa trecută. Știm din trecut că în general când s-au întâlnit două echipe din același oraș, același județ, au apărut ambiții, orgolii. Pentru noi nu este loc de așa ceva. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Gândul ne este doar la victorie, la cele trei puncte. Cred că am pus lucrurile la punct din discuțiile pe care le-am avut cu fotbaliștii noștri, după ce am analizat meciul cu Unirea Dej. A fost cel mai slab joc al nostru din punct de vedere ofensiv.

Parcursul nostru a fost foarte bun la început, ca joc, dar din păcate ne-a lipsit mișcarea în teren, soluțiile pentru jucătorul cu mingea. Acolo am suferit și normal că nu am mai avut ocazii. Am avut 1-0, trebuia să fim pragmatici, să câștigăm meciul. A trecut, urmează meciul cu Șelimbărul, unul de trei puncte. Au revenit și câțiva jucători pe care îi pierdusem după meciul cu Slobozia și sperăm să ne ajute. Pe lângă Popescu, care a și reintrat în meciul cu Dej, dar a avut problema aceea la claviculă și nu este 100% nici el, au revenit la antrenamente Opruț, Plazonja, Antoche. Vor fi lângă noi și sunt sigur că ne vor ajuta mult.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

Pentru acest meci, A.F.C.Hermannstadt a scos la vânzare bilete online pe siteul www.bilete.ro, disponibile aici:  https://bit.ly/3n0H9VW

De asemenea, cei interesați vor putea să cumpere bilete în ziua meciului de la casa de bilete de la tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan Mediaș, începând cu ora 10:30.

Accesul suporterilor în stadion (FRF.RO)

Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 50%, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

5% din numărul de spectatori va fi destinat echipei oaspete (în spațiile special amenajate, în conformitate cu ROAF). Aceștia vor fi obligați să respecte toate regulile impuse de prezentul regulament.

Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal

-persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

-persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*