FC Inter readuce spectatorii pe Obor: 5-0 cu FC Avrig!

Liderul Ligii a 4-a a spulberat FC Avrig, 5-0 (2-0), sâmbătă, pe Stadionul Obor, în derbiul play-off-ului. Cu 30 de puncte, FC Inter s-a dus la 6 lungimi de principala contracandidată, dar a apărut la orizont Păltiniș Rășinari, echipă aflată acum pe locul secund, cu 24 de puncte. Iar duelul dintre cele două are loc chiar runda următoare, la Rășinari.

foto: facebook/FC Inter

Avertizați de replica peste așteptări primită de la FC Dumbrăveni în debutul fazei play-off, sibienii au intrat foarte concentrați pe teren. Aveau de rezolvat un meci greu, cu o adversară care le-a suflat locul la baraj în sezonul trecut și care sezonul acesta s-a dovedit a fi principala contracandidată la promovare.

Pe o vreme frumoasă și în fața a mai bine de o sută de spectatori, FC Inter a controlat partida și și-a atins obiectivul fără mari probleme, demonstrând pe teren că este cea mai valoroasă echipă din județ, în cadrul Ligii a 4-a.

A fost o primă repriză aprig disputată, cu dueluri încinse și 4 cartonașe galbene. Andrei Câmpean a deschis scorul în minutul 18, pentru ca scorul pauzei să fie stabilit de Adi Greavu, în minutul 44.

La numai 2 minute de la reluare, FC Inter a majorat diferența la 3-0, prin Cătălin Tineiu, pentru ca Adi Greavu să-și treacă în cont dubla, în minutul 61, scor 4-0.

Tabela avea să fie închisă de Luci Condrea, în chiar ultimul minut de joc. Scor final: FC Inter – FC Avrig 5-0.

Pentru etapa următoare, FC Inter are programat meci în deplasare, la Păltiniș-Rășinari, echipa de pe locul doi, în excelentă formă, cu 4 victorii consecutive, ultimele 2 identice, în play-off (4-2 acasă cu Sparta Mediaș și 4-2 în deplasare la Miercurea Sibiului).

Rezultatele etapei a 2-a din play-off: FC Dumbrăveni – Sparta Mediaș 1-4; Unirea Miercurea-Sibiului – Păltiniș-Rășinari 2-4; FC Inter Stars – FC Avrig 5-0

Etapa a 3-a (sâmbătă 30 aprilie, ora 11): FC Avrig – FC Dumbrăveni, Păltiniș-Rășinari – FC Inter Stars; Sparta Mediaș – Unirea Miercurea-Sibiului

Reamintim, echipa care va câștiga Liga a 4-a în județul Sibiu va întâlni în barajul pentru promovare reprezentanta județului Brașov, unde marea favorită e Olimpic Zărnești. Meciurile pentru promovarea în Liga a 3-a se vor desfășura în format tur (18 iunie 2022, ora 18:00) – retur (25 iunie 2022, ora 17:30)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*