FCH participă la eLiga 1

AFC Hermannstadt și NextPlease! Gaming anunță participarea, prin intermediul lui Alexandru “Andu” Rădulescu, în competiția de FIFA 20 organizată de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Astfel, jucătorul NextPlease! Gaming va reprezenta echipa sibiană în competiția de fotbal virtual care se va disputa în perioada 16 aprilie – 6 mai. Întrecerea va reuni 14 reprezentanți ai cluburilor din Liga 1.

„‘Sunt onorat să fac parte din familia Hermannstadt’, ne-a transmis Andu, dar noi spunem că onoarea este de partea noastră! Andu este un jucător de top pe PlayStation și avem încredere că va dovedi asta și la acest turneu! Mulțumim, NextPlease! Gaming pentru suport!”, transmit responsabilii clubului sibian.

LPF va organiza, în perioada 16 aprilie – 6 mai, o competiție de FIFA20, cel mai popular simulator de fotbal din lume, în care vor participa gameri profesionisti aleși de cele 14 cluburi din Liga 1.

„Scopul acestui proiect este acela de a rămâne aproape de iubitorii fotbalului românesc, de fanii Ligii 1, în această perioadă atât de dificilă pentru noi toți, dar și de a sprijini partenerii fotbalului profesionist și, implicit, cluburile Ligii 1. Astfel, fotbalul virtual întinde o mână de ajutor fotbalului real, într-un timp în care solidaritatea e mai importantă ca niciodată. Competiția va oferi posibilitatea fiecărui club de a folosi propria infrastructură de ticketing pentru a strânge bani în sprijinul comunității  locale, spitalelor, celor atât de greu încercați în aceste zile.

Totodată, pentru a ține legătura cât mai strânsă cu fanii fotbalului românesc, competiția va beneficia de un site dedicat (http://stamacasaliga1.ro/), dar și de un ambasador al ei, în persoana lui Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, recunoscut în comunitatea de gamerilor pasionați de FIFA și care ne va oferi tot sprijinul pentru a ne face să înțelegem nu doar magica lume a gamerilor, ci și acest nou profil al fotbalului românesc”, au menționat reprezentanții Ligii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*