FCH și-a adus portar de națională

FC Hermannstadt l-a adus pe portarul bulgar Plamen lliev de la Dinamo, reușind transferul începutului de an în Liga a II-a. Internaționalul bulgar are 30 de ani și e cotat la 800.000 euro pe site-urile de specialitate.

foto: facebook/Dinamo Buucurești

„Plamen lliev, portarul bulgar în vârstă de 30 de ani, a fost transferat astăzi de AFC Hermannstadt de la Dinamo Bucureşti. Noul goalkeeper al FCH are 19 selecţii în echipa naţională a Bulgariei şi a fost de trei ori campion cu Ludogoreţ Razgrad, alături de care a câştigat şi o Supercupă a Bulgariei. Iliev este cotat la suma de 800.000 euro pe site-urile de specialitate, devenind astfel cel mai bine plasat fotbalist din Liga a II-a la acest capitol. Îi spunem bun venit lui Plamen Iliev şi suntem mândri că ne este alături în lupta noastră pentru revenirea în Liga I”, transmite FC Hermannstadt.

Portarul bulgar are peste 200 de meciuri disputate în prima ligă a României şi a Bulgariei şi 50 de meciuri în cupele europene. În cariera sa, el a mai jucat la formaţiile Vidima-Rakovski, Sevelino, Levski Sofia, FC Botoşani, Astra Giurgiu, Ludogoreţ şi Dinamo Bucureşti.

Ce a declarat Plamen lliev, la scurt timp după parafarea transferului:

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*