FDGR și-a desemnat reprezentantul în comisia de selecție pentru funcția de administrator al Aeroportului Internațional Sibiu

Miercuri, 22 decembrie, în ședința ordinară a Consiliului Județean Sibiu va fi dezbătută componența Comisiei de selecție a candidaților pentru postul de administrator în cadrul Consiliului de Administarție al Aeroportului Internațional Sibiu.

În urmă cu câteva zile, în şedința conducerii Consiliului Județean Sibiu cu liderii grupurilor politice, s-a stabilit ca fiecare formațiune politică să propună un reprezentant/specialist în noua comisie de selecție ce urmează a fi statuată. Acest demers de transparentizare şi profesionalizare a actului de selecție a administratorilor din Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu este efectul anchetei penale, prezente, asupra modului în care, unul/unii dintre membrii fostei comisii de selecție şi-ar fi îndeplinit atribuțiile, existând suspiciunea fraudării concursului.

Forumul Democrat al Germanilor din România l-a nominalizat pe Ciprian Faraon să facă parte din noua comisie a cărei componență va fi votată joi.

La baza deciziei FDGR a stat epertiza lui Ciprian Faraon în actul de administrare al aeroportului, precum și pregătirea sa profesională și educațională.

„Expertiza mea în actul de administrare al aeroportului, pregatirea mea profesională şi educațională, dar şi faptul că am făcut parte din mai multe comisii de selecție, au fost, cel mai probabil, motive pentru FDGR de a mă propune membru al noii comisii de selecție” a spus într-o postare pe Facebook Ciprian Faraon.

Ciprian Faraon a făcut parte din Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu în perioada ianuarie – august 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*