Federaţia Română de Ciclism și-a ales noua conducere la Sibiu

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, Alexandru Ciocan, a afirmat că ”ciclismul trebuie să fie învingător” după Adunarea Generală de alegeri a forului, desfăşurată ieri la Sibiu.

”Avem speranţa că această echipă echilibrată va acoperi toate nevoile sportivilor, cluburilor, tuturor oamenilor implicaţi în acest sport frumos. Va fi o muncă grea, de durată, însă ciclismul te învaţă să strângi din dinţi şi să ajungi la linia de sosire învingător! Ciclismul trebuie să fie învingător!”, a spus Ciocan, într-un comunicat remis AGERPRES.

Alexandru Ciocan a fost votat pentru un mandat de patru ani de 47 dintre cei 74 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. Rezultatele celorlalţi trei candidaţi sunt următoarele: Szabolcs Sebestyen – 21 de voturi, Traian Vasile Goga – 3 voturi, Mariana Macovei – 3 voturi.

Ciocan va ocupa astfel postul de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism rămas vacant după numirea lui Eduard Novak în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului. El este un fost ciclist de performanţă, multiplu campion naţional, cu nenumărate participări la Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei. După retragerea din activitate a fost antrenor, organizator de competiţii de şosea, dar şi comentator al competiţiilor de ciclism la Eurosport.

Echipa câştigătoare este completată de vicepreşedinţii Cătălin Sprînceană şi Ovidiu Burghelea şi de membrii Consiliului de Administraţie Stefan Laibner, Ovidiu Simen și Tudor Geangălă. În funcția de cenzor a fost reales Dan Pohrib.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*