Femeia de serviciu face pedichiura directorului

O imagine în care şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru apare ţinându-şi piciorul pe genunchiul femeii de serviciu, în timp ce aceasta îi face pedichiura la birou, a stârnit controverse în judeţul Gorj.

Conducerea Primăriei Târgu-Jiu a cerut o notă explicativă în acest caz. Rotaru neagă acuzaţiile: ”Mi-a pus o faşă şi aveam un lighean cu gheaţă, că nu puteam să merg. Asta e toată chestia”. Femeia însă confirmă varianta iniţială a poveştii: ”Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului!”
”Săraca femeie! Ca să nu rămână fără loc de muncă, trebuie să-i facă şi pedichiuradomnului”, comentează un internaut fotografia în care şeful unei instituţii publice îşi ţine piciorul pe genunchiul femeii de serviciu.
Primarul municipiului Târgu-Jiu Marcel Romanescu i-a cerut o notă explicativă lui Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, după apariţia unei fotografii în care se vede cum o subordonată îi face pedichiura.
”Cer o notă explicativă, pentru ca eu, din imagini şi din declaraţii, să ştiu exact când s-a produs, cum s-a produs. Până la urmă, e vorba de imaginea instituţiei, imaginea unui funcţionar din cadrul Primăriei şi o să cer o notă explicativă, indiferent de perioada în care s-a produs. Dânsul trebuie să ne dea toate detaliile, pentru că, din toate imaginile, clar se vede doar o singură persoană, mă refer la domnul director Rotaru. Dânsul, în nota explicativă, trebuie să ne dea detalii legate de tot ceea ce s-a produs acolo. Aşa se procedează. Este director în funcţie. Era exact când a fost angajat, pentru că, din ce spune dânsul, evenimentul s-a produs la câteva zile, la maxim o lună după ce a fost angajat de către administraţia PSD în funcţia de director”, a declarat corespondentului Mediafax, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*