Femeie care și-a înjunghiat copiii, condamnată la 9 ani de închisoare. I-a obligat și să bea detergent

O femeie din județul Cluj care și-a înjunghiat copiii de 6 și 8 ani în urmă cu un an a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu executare, însă sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Conform dejeanul.ro, preluat de Monitorul de Cluj, o mamă din comuna Bobâlna, județul Cluj, și-a înjunghiat copiii cu vârste de 6, respectiv 8 ani, în urmă cu un an și a încercat să-i otrăvească, obligându-i să bea detergent.

La un an distanța de la cele întâmplate, femeia a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu executare de Tribunalul cluj, însă sentința nu este definitivă.

Când s-au întâmplat ororile, femeia le-a spus anchetatorilor că socrul ei ar fi intrat în casă și i-a înjunghiat pe copii, însă lucrurile s-au dovedit a fi diferite.

Femeia avea probleme legate de consumul de alcool, iar soțul său, care urma să iasă din închisoare, a aflat acest lucru de la bunicul copiilor și a amenințat-o că o va părăsi și îi va lua pe cei mici cu el. Atunci, fiind sub influența alcoolului, femeia a încercat să-i însceneze un atac socrului.

Potrivit sursei citate, aceasta a încercat să-i otrăvească pe copii cu detergent, dar cei doi i-au smuls paharul din mână și l-au aruncat. În acel moment, mama și-a înjunghiat proprii copii, după care a sunat la 112 și a dat vina pe socru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*