Femeile cu dizabilități, sărbătorite pentru prima oară în județul Sibiu, de 8 Martie

Aproximativ 100 de femei de dizabilități din centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu vor fi sărbătorite pentru prima oară de Ziua Femeii.

Evenimentul va avea loc mâine, 6 martie, de la ora 12.00, la Centrul de Îngrijire și Asistență din Biertan, sub genericul „Unite pentru femeia cu dizabilități!”

“8 martie este ziua în care sărbătorim femeia, lupta pentru dobândirea unor drepturi fundamentale, miracolul vieții și bucuria de a trăi. În anul Centenarului, DGASPC Sibiu vă invită să celebrăm împreună, pentru prima dată, femeia cu dizabilități și să recunoaștem necesitatea scoaterii acestora din anonimat. Doar unite vom reuși să învingem prejudecățile, astfel încât dizabilitatea să fie văzută ca abilitatea de a fi diferită. Pentru că merită!”, a declarat Laura Camelia Vîlsan, directorul general al DGASPC Sibiu.

Beneficiarele se vor bucura de un program artistic care va cuprinde un recital de poezii, dansuri, cântece și voie bună, o scenetă intitulată „Șezătoarea femeilor”, iar surpriza din partea conducerii pentru toate femeile prezente va fi un recital al artistei Ancăi Mărginean, care va cânta împreună cu Codrin Murdășan – orgă și Cristian Căpățână – saxofon, iar PCC SoundMusic va asigura sonorizarea.

Fiecare participantă va primi o floare și un cadou simbolic din partea directorului Laura Vîlsan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*