Femeile preferă florile

Buchetele de flori luxuriante, cu iriși, floarea-soarelui și trandafiri roșii, dar și aranajmentele inedite, se numără printre cele mai căutate produse de pe FlorideLux.ro, în Sibiu.

marius-dosinescu_fdlAcestea sunt comandate, în proporţie de peste 60%, de doamne şi domnişoare cu vârste între 24 şi 45 ani. Sibienii au comandat online flori și cadouri, preponderent, în zilele de miercuri, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Conform datelor FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, produsele preferate de ei sunt buchetele cu iriși, floarea-soarelui și spice de grâu sau cele cu 5 trandafiri roșii, dar și aranjamentele speciale, cum sunt cănile vărsate cu flori.

Flori și ciocolată

De cele mai multe ori, florile sunt însoțite de jucării  de pluș sau cutii cu bomboane de ciocolată, în formă de inimă.  ”În primele trei trimestre, 60% dintre comenzile lansate din Sibiu pe website-ul FlorideLux au fost plasate de femei rezidente în municipiul Sibiu, cu vârste de 25 – 45 de ani și venituri medii și mari. Deși comenzile au scăzut ușor, bonul mediu a crescut cu 1% în perioada analizată, până la peste 220 lei. Evoluția a fost influențată major de persoanele fizice, care au avut o pondere de 90% din totalul livrărilor din județ”, declară Marius Dosinescu, CEO și Fondator FlorideLux.

Conform datelor florăriei, persoanele fizice au avut bonuri medii de aproximativ 203 lei, în timp ce companiile au făcut cumpărături cu valori medii de 242 de lei.

Comenzi online

În ceea ce privește dispozitivele folosite de sibieni, smartphone-urile și tabletele au generat 58% dintre comenzile online de flori și cadouri, iar restul a provenit de pe desktop-uri. Device-urile utilizate cu precădere de clienții FlorideLux au fost cele cu sistem Android, urmate de dispozitivele cu sistem de operare iOS, care au reprezentat un sfert dintre achizițiile sibienilor. Cele mai puține cumpărături de pe mobil, respectiv 5% din total, au fost făcute de pe smartphone-uri și tablete cu Windows.

În prezent, trei florării locale din Sibiu fac parte din rețeaua de florării locale FlowersNET, prin intermediul căreia FlorideLux asigură livrările same-day la nivelul întregii țări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*