DogFest, la a patra ediție în Sibiu

DogFest le dă întâlnire iubitorilor de animale pe 18 septembrie, în parcarea magazinului Hornbach din Sibiu, și vine cu un concept special dedicat tuturor câinilor curajoși însoțiți de stăpânii lor.

dogfestEvenimentul va cuprinde prezentări de rase, traseu de obstacole și demonstrații spectaculoase de dresaj, alături de multe alte provocări distractive. Proprietarii de câini şi patrupedele lor au parte şi anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin încă din 2011. Toți participanții înscrişi în competiţie se vor bucura de premiile oferite.

Concursuri pentru căței

Și la cea de-a patra ediție, vizitatorii vor putea participa la concursurile de cunoaștere a raselor, dar și la o tombolă cu premii. Vor mai fi organizate, de asemenea, prezentări de rase, precum și un traseu cu obstacole pentru cei mai agili câini. Programul include și demonstrații impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialiști în domeniu de la de la Canisa by Colț Alb.  „Ne bucurăm să putem organiza anual acest eveniment dedicat în totalitate câinilor. De aceea, ne dorim ca la fiecare ediție să venim cu noi activități special gândite în jurul celui mai bun prieten al omului. Alături de partenerul nostru, Hornbach, am putut crea spațiul perfect pentru un eveniment de o asemenea amploare”, menționează Raluca Murariu, Manager Key Accounts & Digital la Royal Canin Romania.

Încurajează adopția

DogFest susține și încurajează iubitorii de câini spre adopția unui patruped ce își poate găsi stăpânul perfect în rândul participanților la eveniment. De aceea, începând cu anul trecut, există posibilitatea de a adopta unul sau mai mulți prieteni patrupezi dintre cei aduși la eveniment de către AnimalLife. „La ediția din 2015 am avut o participare record, de 400 de animale, care ne bucură și ne onorează. Astfel, sărbătorim unicitatea și frumusețea fiecărui câine. Prin acest festival, ne dorim să aducem laolaltă câini și proprietari,

Înscrieri

Înscrierile se fac în ziua evenimentului, iar cei care vor să fie la curent cu noutățile de ultimă oră se pot informa pe www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*