Festival de goluri în Liga a IV-a!

Festival de goluri la Bradu, în etapa a 9-a a Ligii a IV-a. FC Inter s-a dezlănțuit în repriza secundă pentru o nouă victorie la scor. Cu înfrângere la contracandidată în urmă cu 2 etape, echipa sibiană rămâne pe 3 în clasament și așteaptă în continuare pași greșiți din partea ACS Mediaș și FC Avrig. Sâmbătă, era să dea lovitura, pe lângă faptul că a câștigat cu 8-0 (1-0) la Bradu, noua echipă a  Mediașului a fost la un pas să furnizeze surpriza etapei, fiind condusă cu 1-3 în minutul 50 și jucând aproape o jumătate de oră în inferioritate numerică. Până la urmă ierarhia s-a păstrat. ACS Mediaș a învins cu 5-3, la fel și FC Avrig, care a trecut de CSO Copșa Mică cu 10-0. A fost o rundă în care s-au marcat nu mai puțin de 44 de goluri în 7 partide!

FC Inter a jucat la Bradu în formula:  Alchynskyi – Câmpean (Băra 72’), Boldea, Bărculeț, Giura, Barbu, Bratima (căpitan) – Standima (72’), Stoia (Maistrenko – 84’), Tineiu, Belașcu și Greavu (Răcean – 76’). Golgheterul Adi Greavu a deschis scorul în minutul 18, având să-și treacă în cont dubla în minutul 75. Omul meciului avea să fie însă Tineiu, care a înscris de 4 ori, în minutele 46, 58, 65 și 76. Și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Stoia (68′) și Standima (88′).

În urma acestui rezultat, FC Inter rămâne pe 3 în clasament, cu 24 de puncte, golaveraj 65-7, iar în etapa viitoare va juca pentru poziția secundă în clasament cu FC Avrig, sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 11, pe Stadionul Obor.

Banca le-a adus victoria! ACS Mediaș – FC Dumbrăveni 5-3 (1-2)

foto: facebook/ACS Mediaș

ACS Mediaș a avut parte de un meci complicat, sâmbătă, cu FC Dumbrăveni. Deși pornea drept mare favorită la victorie, gruparea pregătită de Solomon și Dudiță a muncit din greu pentru cele 3 puncte, chiar mai mult decât runda trecută, când a învins la Miercurea Sibiului cu 3-1.

Lider la zi, ACS Mediaș a văzut negru în fața ochilor la începutul reprizei secunde, oaspeții reușind să ducă scorul, incredibil, la 3-1 în favoarea lor. Modificaseră primii tabela în minutul 13, din penalty, dar Sorin Zomant a restabilit echilibrul opt minute mai târziu. Tot FC Dumbrăveni avea să înscrie în minutul 28, pentru scorul la pauză: 1-2

La 1-3, în minutul 50, medieșenii au apăsat pedala de accelerație la maxim, pentru a ieși din corzi și a-și adjudeca din nou cele 3 puncte puse în joc. Același Zomant reducea din diferență, în minutul 55, pentru a-și lăsa apoi coechipierii în inferioritate numerică, fiind eliminat de pe teren în minutul 65. Situația devenea critică, însă valoarea fotbaliștilor medieșeni, inspirația antrenorilor la schimbări și tactica abordată pentru final avea să scoată liderul din impas.

În minutul 70, venit de pe bancă, Andrei Moldovan a reușit egalarea la 3. FC Dumbrăveni a acuzat șocul, iar 2 minute mai târziu s-a trezit condusă pentru prima dată pe tabelă în acest meci, Cristian Avram reușind să transforme un penalty într-un moment extrem de tensionat. Scorul final avea să fie stabilit de un alt jucător venit de pe bancă, Levente Toth, în minutul 83.

ACS Mediaș a început cu Paul Florea, George Cucerzan, Cristian Avram, Cristian Țala, Bogdan Jica, Andrei Bîrsan, Alexandru Socaci, Raul Ignat, Sorin Zomant, Giuliano Țili și Cristian Pajco.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, cu maxim de puncte, urmând ca în etapa viitoare să joace tot acasă, sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 11, cu ACS LSS Voința Sibiu

Rezultate etapa a 9-a:

ACS Mediaș – FC Dumbrăveni 5-3 (1-2)

ACS LSS Voința Sibiu – Unirea Miercurea-Sibiului 0-2

ACS Bradu – FC Inter 0-8 (0-1)

FC Avrig – CS Orășenesc Copșa Mică 10-0

Leii Șura Mică – AFC Tălmaciu 4-1

FC Agnita – AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 3-2

ACS Păltiniș Rășinari – Sparta Mediaș 4-2

CLASAMENT:

sursa AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*