Festivalul berii artizanale în Dumbravă

Primul festival de bere artizanală din Sibiu, „BEER – Craft @ Art – event“, se va desfășura în perioada 4 – 6 august în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Astfel, societatea Eco Zen Consult Sibiu și-a propus să lege berea artizanală de tradițiile și meșteșugurile promovate în muzeu.

Festivalul se va desfășura în zona Târgului de țară, deschiderea fiind programată în 4 august, de Ziua Internațională a Berii. Sâmbătă și duminică, respectiv 5 și 6 august, vizitatorii sunt așteptați între orele 10 și 22, conform programului de vizitare a muzeului. La festival vor fi reprezentați majoritatea producătorilor de bere artizanală din România. Printre mărcile prezente se numără berea sibiană 1717, prima bere artizanală din România, precum și Zăganu, Nemțeana, Perfektum, Bere a la Cluj, Hooligans, Ground Zero, precum și ultimele apariții pe piață, Capra Noastră și Three Happy Brewers. Vizitatorii vor putea consuma și cidru 100% natural și sucuri naturale. De asemenea, va avea loc un program muzical și sunt pregătite mâncăruri tradiționale și multe alte surprize pentru vizitatori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*