Festivalul “Obiceiuri și Tradiții…” a ajuns la ediția a VI-a

Festivalul “Obiceiuri și Tradiții…” reprezintă, simbolic, prezervarea şi continuarea tradiţiilor şi meşteşugurilor prin intermediul cursurilor cu profil tradiţional organizate de Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu” Sibiu.

“Organizarea acestui eveniment completează agenda evenimentelor culturale şi promovează educaţia în spiritul respectului pentru tradiţii”, a menționat managerul instituției, Alina Pinca Vintilă.

Manifestările organizate cu acest prilej (spectacole, concerte, expoziţii de pictură și artă tradițională) sunt menite să evidenţieze progresele pe care le-au realizat cursanţii la finalul unui an de studiu.

Miercuri, 7 iunie, de la ora 16.00, la Sala Thalia va avea loc un spectacol artistic susținut de cursanții școlii, cu Alina Bîcă și Adrian Neamțu invitați speciali. Intrarea este liberă.

În aceeași zi, în holul Sălii Thalia, vor fi putea fi vizionate expoziții de artă tradițională cu lucrări realizate de cursanții de la clasele externe din localitățile Armeni, Gura Râului, Valea Viilor și icoane pictate pe sticlă realizate de cursanții de la clasa externă din Ațel.

Joi, 15 iunie, de la 15.30, la Muzeul de Etnografie Universală “Franz Binder”, va avea loc vernisajul expoziției de pictură cu lucrări realizate de cursanții școlii.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*