Festivalul Studențesc #universFSSU

Facultatea de Științe Socio-Umane, în parteneriat cu Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, organizează, în perioada 15-17 mai, cea de-a doua ediție a Festivalului Studențesc #universFSSU, un eveniment dedicat studenților.

Timp de trei zile, șase echipe de studenți se vor întrece pentru un premiu surpriză în cadrul unei competiții care îi va stimula să își folosească abilitățile și cunoștințele individuale, dar și să colaboreze. Echipele participante reprezintă diferite specializări ale Facultății de Științe Socio-Umane, din cadrul departamentelor, după cum urmează: două echipe reprezintă Departamentul de Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate, o echipă reprezintă Departamentul de Istorie, Patrimoniu și Teologie Protestantă, iar trei echipe reprezintă Departamentul de Jurnalism, Relații Publice, Sociologie, Psihologie. Competiția se va încheia cu proba spectacol FSSU’s Got Talent, în 17 mai 2018, ora 17.00, (Sala Oglinzilor, Forumul Democrat al Germanilor din România, Str. General Magheru 1-3) care îi provoacă pe studenți să își identifice și să își pună în valoare talentele.

Festivalul Studențesc #universFSSU este un program dezvoltat și implementat în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane din Sibiu cu scopul de a le oferi studenților un cadru alternativ în care să se dezvolte și să se implice.

“universFSSU este un eveniment care aduce împreună comunitatea Facultății de Științe Socio-Umane, în special studenții. La FSSU studiază în prezent peste 1.700 de tineri, la diferite specializări. Prin intermediul festivalului ne dorim să le oferim acestora un cadru în care să se cunoască mai bine și să creștem astfel coeziunea și colaborarea dintre studenţii de la diferite specializări din cadrul Facultății de Ştiințe Socio-Umane”, a explicat lect. univ. dr. Bogdan Gheorghiță, prodecan al Facultății de Științe Socio-Umane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*