Filiala municipală a Partidului Forța Dreptei s-a lansat cu planuri mari și acuze la adresa altor politicieni

Filiala Municipală Sibiu a Partidului Forța Dreptei a fost lansată astăzi în mod oficial.

Coordonatorul Grupului de inițiativă Locală la nivelul organizației municipiului Sibiu, Ciprian Faraon, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că organizația pe care o conduce și-a stabilit două obiective principale.

Primul dintre ele ar fi stabilirea unor relații mai bune între cetățeni și autoritățile locale.

„Sublinierea drepturilor cetățenilor în raport cu autoritățile locale va fi una dintre prioritățile pe care organizația municipală a Forței Dreptei îl va avea la Sibiu” a declarat Ciprian Faraon.

O altă prioritate pe care și-au propus-o membrii organizației municipale a partidului este crearea unui liant între cele două comunități aflate într-o oarecare rivalitate, cea sibiană și cea a vâlcenilor stabiliți la Sibiu.

Grupul de Inițiativă Locală a Partidului Forța Dreptei din cadrul filialei Municipiului Sibiu este format din 10 membri. Conducerea Grupului de Inițiativă Locală de la nivelul organizației Municipiului Sibiu va fi asigurată de Ciprian Faraon, în calitate de coordonator al Grupului de Inițiativă Locală, și Doris Lupu secretar general.

Prezent la conferința de presă, președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban s-a lansat într-o serie de acuzații la adresa foștilor săi colegi din PNL și a președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că e mai mult în vacanță.

 

 

„După cea a abordat problema învățământului, acum Klaus Iohannis se ocupă de problemele de mediu. Probabil că după ce va rezolva problemele de mediu, se va detașa de planeta noastră, pregătindu-se de o aselenizare pe Lună” a spus Ludovic Orban.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*