Filmul „Sibiu 825”, proiectat la Astra Film Cinema

Filmul „Sibiu 825”, în regia lui Dumitru Budrala, va fi proiectat la cererea publicului, vineri, 8 decembrie, de la ora 19.00, la Astra Film Cinema în Piața Mică nr. 11.

„Proiecția se adresează tuturor celor care doresc să revadă povestea orașului în care a luat ființă Astra Film sau celor care nu au văzut-o până acum. Documentarul este o cronică istorică a Sibiului, care înaintează prin timp, radiografiind etapele înfloritoare, dar și pe cele de mare cumpănă pe care le-a traversat orașul de pe Cibin, de la începuturi până în prezent, de-a lungul celor aproape nouă secole de existență. «Sibiu 825» a fost lansat pe 16 octombrie 2017 și își dorește să trezească interesul față de bogata poveste a acestui spațiu urban minunat, care s-a păstrat de sute de ani”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorului.

Proiecția filmului de 26 de minute ce surprinde momente importante din istoria orașului va avea loc în prezența regizorului și va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*