„Finala“ Ligii a 4-a, pe Obor

Liderul Ligii a 4-a în județul Sibiu are parte de o adevărată finală a campionatului, sâmbătă 16 aprilie, de la ora 11, pe Stadionul Obor, unde primește vizita contracandidatei la promovare FC Avrig.

În prima etapă din play-off, FC Inter a depășit echipa lui Ionel Ganea cu 3-1 (foto: facebook/FC Inter)

Locul unu și respectiv doi în clasamentul Ligii după sezonul regulat, cele două echipe și-au disputat prima poziție și sezonul trecut, când avrigenii s-au calificat la baraj, dar au ratat promovarea după o competiție scurtă, afectată de pandemie. De această dată, FC Inter a bifat 17 victorii consecutive, 16 în sezonul regulat și una în prima etapă din play-off, marcând nu mai puțin de 108 goluri și primind doar 3.

De partea cealaltă, FC Avrig a înregistrat în acest sezon 15 victorii. Au fost și 2 înfrângeri, prima chiar în fața liderului, în prima etapă, 1-5 acasă, iar cea de-a doua luna trecută, în penultima etapă, tot pe teren propriu, 2-3 (2-1) în fața echipei Unirea Miercurea-Sibiului.

În debutul play-off-ului, avrigenii s-au răzbunat pe Unirea Miercurea-Sibiului, scor 7-3 (2-2).

Gol primit de la Ganea

Sibienii pornesc așadar cu prima șansă. Vin după un meci de poveste, 3-1 (2-1) cu FC Dumbrăveni, sâmbătă 9 aprilie, în prima etapă din play-off, când golul oaspeților a fost marcat de fostul internațional Ionel Ganea.

foto: facebook/FC Inter

Echipa care va câștiga Liga a 4-a în județul Sibiu va întâlni în barajul pentru promovare reprezentanta județului Brașov, unde marea favorită e Olimpic Zărnești.

Meciurile pentru promovarea în Liga a 3-a se vor desfășura în format tur (18 iunie 2022, ora 18:00) – retur (25 iunie 2022, ora 17:30)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*