Finețuri românești | Tărâmul MANGALIȚA se deschide la Sibiu

Răsfață-ți papilele gustative altfel. Cele mai bune și gustoase preparate de porc de Mangalița, de la Racovița, telemea de Sibiu sau burduf de munte, gemuri, zacuscă sau vinuri îți stau de luni dimineața la dispoziție în noul magazin Mangalița, de pe strada Turnului, Nr 19, la câțiva pași de piața Cibin.

Porcul imblanit Mangalita, cunoscut si drept somonul cu patru picioare

Porcul imblanit Mangalita, cunoscut si drept somonul cu patru picioare

Toate produsele aflate în galantar sunt tradiționale, garantate și certificate național sau internațional. La intrare o să ai la dispoziție un catalog cu câteva zeci de pagini care adună în el dovezile premiilor internaționale, certificărilor IGP precum și munca și pasiunea unor producători locali, absolvenți ai facultăților de profil din Sibiu și București adunați în Asociația Gust Românesc. Plasmele aflate pe pereții maganizului îți vor arăta non stop cum se fabrică un vin de nota zece de la Apoldu sau un gem de la Casa Maria din Hunedoara.

Vedeta de necontestat e somonul cu patru picioare sau porcul îmblănit de Mangalița de la Racovița, crescut de Dan Limbăsan. El este fermierul de la Racovița care a readus această rasă de porc în atenția românilor, acum 8 ani și care ne-a învățat că naturalețea, aroma și savoarea unui preparat din carne se pot obține doar cu pasiune și pricepere, fără nitrați sau conservanți.

Pe lângă sortimentele gata preparate o să poți să-ți achiziționezi pentru acasă carne proaspătă de porc de Mangalița de la Racovița. Așa o să înțelegi cu exactitate de ce ți-a ieșit cel mai bun grătar din ultima vreme, iar sarmalele sunt mai bune ca niciodată.

Întreaga echipă de producători te așteaptă să o cunoști și să le deguști produsele de luni dimineața, începând cu ora 8.00.

V.M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*