Flori pentru medicii din Sibiu și Mediaș (FOTO)

Grupul Civic Diaspora Europeană și PDU – Sibiu au oferit duminică flori cadrelor medicale de la Spitalul Județean Sibiu și Spitalul Municipal Mediaș în semn de recunoștință pentru activitatea pe care o depun în slujba comunității în lupta cu pandemia.

Acțiunea „Flori pentru salvatori” este o acțiune a grupului Civic Diaspora Europeană care se derulează la nivelul întregii țări și care se dorește a fi un gest de recunoaștere a activității cadrelor medicale românești încă de la începutul pandemiei de Covid 19, o activitate de multe ori infernală, ce se desfășoară practic în condiții de război împotriva bolii care a schimbat lumea în mai puțin de doi ani.

Diaspora Europeană a împărțit, de la începutul pandemiei flori, în special trandafiri, cadrelor medicale din spitalele unde sunt tratați pacienți cu Covid 19.

Astfel de acțiuni au avut loc la Timișoara, Cluj, Cugir, Brașov și în multe alte spitale din țară. Acum a venit rândul Sibiului și Mediașului, iar cadrele medicale de aici s-au simțit onorate de gestul de recunoștință al celor de la Diaspora Europeană.

„Cu entuziasm și plini de energie au mers la cele două spitale, au împărțit flori și le-au trasmis medicilor toate aprecierile din partea noastră. Vă mulțumim pentru că existați și vă multumim pentru toate eforturile voastre!” au transmis pe pagina de socializare cei de la Grupul Diaspora Europeană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*