Flori pentru sibience

Organizaţia PNL Sibiu le-a oferit trandafiri doamnelor și domnișoarelor din cartierele Vasile Aaron, Hipodrom, Mihai Viteazu și zona centrală, cu ocazia zilei de 8 Martie.
Alături de o floare, sibiencele au primit şi o felicitare cu îndemnul de a se preţui şi a avea grijă de sănătatea lor.

“Ziua de 8 Martie este o zi specială atât pentru doamne, cât și pentru noi, domnii, pentru că ne oferă un prilej în plus de a le arăta mamelor, bunicilor, prietenelor, colegelor noastre prețuirea și dragostea pe care le-o purtăm. Împreună cu colegii din PNL Sibiu le dorim tuturor femeilor o primăvară frumoasă, cu sănătate şi multe bucurii alături de cei dragi!”, spune viceprimarul Răzvan Pop, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Sibiu.

“Familia te vrea sănătoasă! Ai grijă de tine!” este o campania pe care preşedintele PNL, Raluca Turcan, o desfăşoară în fiecare an, împreună cu colegii din PNL Sibiu, şi are drept scop conştientizarea importanţei analizelor anuale pentru prevenirea cancerului de sân şi de col uterin. “Este o campanie de suflet, pe care o desfășor în fiecare an împreună cu colegii din PNL Sibiu cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Spre deosebire de alte tipuri de cancer, cancerul de sân şi cel de col uterin, descoperite într-un stadiu incipient, se pot vindeca, în majoritatea cazurilor. Am cunoscut persoane care, ca în urma acestor campanii de informare, mi-au mulţumit pentru că le-am determinat să îşi facă analizele astfel, şi-au descoperit din timp aceste probleme de sănătate, au reuşit să înfrângă boala şi acum trăiesc,” a declarat Turcan.

Datele statistice sunt îngrijorătoare: şase femei mor zilnic din cauza cancerului de sân şi de col uterin. Doamnele şi domnişoarele au posibilitatea să îşi facă analizele gratuit, printr-un simplu control de rutină, cu trimiterea de la medicul de familie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*