Fodor: Cartierul Veteranilor va fi viabilizat

Primarul Astrid Fodor a inițiat un proiect de hotărâre pentru ședința Consiliului Local Sibiu din această lună, prin care va solicita aprobarea alocării fondurilor necesare pentru alcătuirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru viabilizarea Cartierului Veteranilor de Război.

“Pe lângă modernizarea străzilor de pământ și a cartierelor vechi de blocuri, vom începe și viabilizarea Cartierului Veteranilor de Război. Înainte de inițierea oricărui proiect, a fost necesară reglementarea juridică a terenurilor și a drumurilor din zonă, o operațiune care a luat timp, dar care este în prezent finalizată”, a declarat Fodor.

Prin proiectul de hotărâre care va fi supus aprobării Consiliului Local, joia viitoare, se prevede realizarea documentațiilor tehnice pentru amenajarea drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare din cartier și a rețelei de iluminat public. De asemenea, reprezentanții Primăriei au promis că vor colabora cu firmele deținătoare de rețele de utilități pentru a corela investițiile în zonă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*