Forța Dreptei s-a lansat la Sibiu. Ludovic Orban, atac la Iohannis

Partidul Forța Dreptei are începând de astăzi filială și la Sibiu. Formațiunea politică a fost lansată astăzi la Sibiu în prezența Președintelui Partidului, Ludovic Orban și a mai multor cofondatori ai formațiunii printre care fostul ministru al muncii Violeta Alexandru, și Secretarul General George Ionescu.

Din partea Filialei Județene Sibiu au fost prezenți președintele interimar Constantin Șovăială, și Secretarul General al filialei Ciprian Faraon, alături de membrii grupului de inițiativă teritorială.

Constantin Șovăială a declarat că cei care la Sibiu au decis să creeze noua filială a partidului condus de Ludovic Orban „s-au delimitat de foștii colegi din PNL care au urcat în căruța lui Ciolacu”.

Deasemenea Constantin Șovăială a mai declarat „Construim acum o organizație nouă, într-un partid nou”.

Secretarul general al filialei Sibiu, Ciprian Faraon, a declarat că până la sfârșitul acestui an vor deveni funcționale peste 90% dintre organizațiile locale din județ, și că, în anul 2024, la alegerile locale, partidul va prezenta candidați la toate consiliile locale, primării, și Consiliul Județean.

Deasemenea Ciprian Faraon a spus că dorește ca până la sfârșitul acestui an, filiala județeană a partidului să aibă peste 3000 de membri activi, și un important număr de simpatizanți.

Președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban a adus critici modului în care este condusă România în prezent, și a explicat din nou, care au fost motivele pentru care a părăsit PNL.

„Azi PNL este egal PSD. Pot să spun că cine mai votează acum cu PNL își irosește votul, pentru că de fapt votează cu PSD” a spus Ludovic Orban.

Fostul lider PNL l-a atacat dur și pe președintele Klaus Iohannis, cel pe care l-a sprijinit fervent în timpul campaniei electorale.

„Iohanis a fost depozitarul speranțelor noastre. Acum trei sferturi din cei care l-au votat sunt scârbiți de mizeriile pe care le face președintele. […] Cea mai mare dezamăgire a mea din ultimii 32 de ani este dezamăgirea provocată de Klaus Iohannis. Nu redeam că sub masca de neamț, de euroatlantic se ascundea un caracter atât de josnic” a adăugat Ludovic Orban.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*