Forțe proaspete

FC Hermannstadt începe, oficial, sezonul de primăvară. Sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal Sibiu se va disputa o nouă rundă în Cupa României. Liderul Ligii a IV-a, FC Hermannstadt Sibiu, va juca împotriva echipei Păltiniș Rășinari.

FC HermannstadtSibienii au învins clar, miercuri, într-o partidă amicală, echipa Centrul de Excelență Târgu Mureș, cu scorul de 7-0 (4-0). O partidă cu multe goluri, utilă pentru cristalizarea echipei de bază. Practic, antrenorii și-au definitivat lotul cu care vor începe sezonul competițional. Ei au început meciul cu următoarea formulă: Zăvoi, Simion, Genescu, Băra, Cristiu, Macrea, Câmpean, Tătar, Vlaic, Mărginean și Seiwerth. Pe parcursul meciului au mai evoluat: Porcaru, Bîrză, Bigu, Avram, Bigu, Rodeanu, Mera, Greavu, Rogozan și Tineiu. Au marcat: 3 goluri – Tătar D. (min. 1, 13 și 33), 1 gol – Seiwerth C (min. 42), 1 gol – Vlaic D. (min. 53), 1 gol – Rogozan S. (min. 70), 1 gol – Tineiu C. (min. 74).

Pregătirea a ajuns la final

Meciul disputat pe stadionul din incinta Bazei Sportive Independența, în compania echipei mureșene, a reprezentat finalul pregătirii din această iarnă. Pregătirea începută la mijlocul lunii ianuarie, cu un stagiu de pregătire centralizată la Balta Albă, a continuat apoi cu antrenamentele zilnice în Sibiu. Conducerea echipei și staff-ul tehnic susțin că cele zece jocuri de pregătire desfășurate au fost suficiente ca să asigure cea mai bună formă sportivă pentru jucători. Antrenorii au avut la dispoziție un lot numeros – 28 de jucători, astfel încât toate posturile din echipă sunt acoperite, existând și variante de rezervă pentru fiecare dintre ele. Adversarii întâlniți în meciurile de pregătire au fost echipe cu pretenții, majoritatea din eșaloanele superioare și, chiar dacă rezultatele obținute nu au fost întotdeauna cele așteptate, obiectivele staff-ului tehnic au fost atinse. Responsabilii echipei sibiene spun că atmosfera la echipă este una foarte bună, nu există jucători accidentați, astfel încât echipa este încrezătoare în îndeplinirea obiectivului, adică promovarea în Liga a III-a.

Zi de mare sărbătoare 

Echipa a aniversat și un moment deosebit în 28 februarie. Antrenorul principal Jean Gavrilă și-a aniversat ziua de naștere. Întregul staff și lotul echipei FC Hermannstadt i-a urat un călduros „La Mulți Ani!“, sănătate, bunăstare, noi victorii și mult noroc. „Este o bucurie să avem printre noi persoane de la care putem învăța și care știu să-și împingă echipa spre victorie“, spun cei implicați în activitatea echipei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*