Fosta cabană de vânătoare a lui Ceaușescu s-a transformat în platou de filmare pentru filmul „Legenda lui Ochi”

Zona Bâlea Lac găzduiește în aceste zile filmările pentru filmul „Legenda lui Ochi”. Filmul îl are în distribuție pe Willem Dafoe, nominalizat la două premii Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în peliculele „Plutonul” (1986) și „Umbra Vampirului” (2000).

După cum ne-a declarat Marius Olariu, manager general al Bâlea Turism SA, firmă care deține fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu, echipa filmului Legenda lui Ochi a închiriat toată cabana pe care a transformat-o în platou de filmare.

Echipa este cazată la Cabana situată pe Lacul Bâlea și aflată în proprietatea lui Arnold Klingeis. Potrivit acestuia membrii echipei de filmare s-au dovedit a fi foarte modești, fără a avea pretenții asupra condițiilor de cazare, iar în ceea ce privește masa, aceștia primesc mâncare de la o firmă de catering.

S-a apelat la această soluție pentru masă din cauza condițiilor pandemice care nu le permit membrilor echipei de filmare să ia masa toți odată în interior.

Pe perioada filmărilor, circulația telecabinei, care în această perioadă reprezintă singurul mijloc de a ajunge de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac, nu este afectată, cursele desfășurându-se după programul normal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*