FOTO. Accident feroviar grav! Un mort și 3 răniți, după ce o locomotivă a intrat cu viteză într-un vagon de călători

Accident feroviar grav în gara din Galați. O locomotivă a intrat cu viteză într-un vagon de călători pe care urma să îl tracteze. În urma impactului o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. 

FOTO: ISU Galați

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara în gara din Galați. Locomotiva trebuia să se cupleze cu restul vagoanelor și să pornească la drum, însă s-a ciocnit cu putere de restul garniturii.

„Urmare accidentului feroviar care s-a produs în această seară, în stația Galați, CFR Călători anunță cu regret că doamna conductor a trenului R 7576, a decedat la spital. Inițial a fost stabilizată pe peron și în drum spre spital de către serviciul Ambulanță ajuns la fața locului, dar un nou stop cardio respirator survenit la spital, i-a fost fatal. CFR Călători prezintă condoleanțe și va acorda întregul sprijin familiei îndoliate”, a transmis CFR, într-un comunicat de presă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, femeia în vârstă de 53 de ani a suferit stopuri cardio-respiratorii repetate, aceasta decedând la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Alte trei persoane rănite în acest accident au fost transportate la unitatea sanitară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*