FOTO. Accident grav la ieșire din Târnava! Femeie decedată, mașină aproape „încolăcită” în jurul unui copac – ACTUALIZARE

Accident acum pe DN 14, la ieșirea din Târnava spre Copșa.

Foto: ISU Sibiu

Este implicată o mașină care s-a răsturnat și a intrat într-un copac. În autoturism se afla o femeie inconștientă și încarcerată.

„La fața locului intervin o autospecială de descarcerare, una de stingere și două echipaje SMURD. De asemenea la fața locului se deplasează și elicopterul SMURD Tg. Mureș. S-a acționat pentru descarcerarea victimei, aceasta este inconștientă, monitorizată de echipajele SMURD și se așteaptă elicopterul SMURD”, informează ISU Sibiu.

Traficul rutier este blocat pentru intervenția elicopterului SMURD.

Din primele cercetări polițiștii rutieri au stabilit că șoferul unui autoturism, un bărbat de 78 de ani, din Blaj, a părăsit drumul și a intrat cu mașina într-un copac. Bărbatul se deplasa spre Mediaș. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a soției acestuia, în vârstă de 76 de ani.

ACTUALIZARE

Victima, femeia din autoturism, a suferit un stop cardiac.

Salvatorii au aplicat manevre de resuscitare, însă din nefericire femeia nu a răspuns manevrelor, medicul elicopterului SMURD declarând decesul acesteia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*