FOTO: Accident pe A1 între un TIR și un microbuz cu pasageri. 7 persoane au ajuns la spital

Şapte persoane au fost rănite, marţi seară, în urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, în judeţul Arad. În accident au fost implicate un microbuz cu pasageri și un TIR.

Şapte persoane au fost rănite, marţi seară, în urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, în judeţul Arad, în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un TIR.

Coliziunea a avut loc între localităţile Pecica şi Nădlac, intervenind în scurt timp pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, şapte persoane au fost rănite, dar niciuna nu a fost încarcerată, scrie Monitorul de Cluj.

„Au rezultat şapte victime conştiente, cooperante, neîncarcerate. Acestea au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital”, a informat ISU Arad.

Pompierii arădeni au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, în timp ce poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii coliziunii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*