FOTO: Acțiune fulger. A furat un scuter, a încercat să fure și din hotel, fără succes

Jandarmii sibieni au ajutat un bărbat să își recupereze rapid scuterul electric.

Ieri seară, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat de către Centrul Operațional al IPJ Sibiu pe strada Avram Iancu, în urma unui apel prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, la sesizarea unui bărbat cu privire la un posibil furt.

Acesta a relatat faptul că și-a parcat scuterul electric în jurul orei 17.50 și după aproximativ o oră nu l-a mai văzut în parcare.

Jandarmii au ajuns imediat la fața locului și au identificat persoana în cauză cu ajutorul unei camere de luat vederi din apropiere.

Ulterior, echipajul a fost sesizat din nou de Centrul Operațional al IPJ cu privire la faptul că o persoană ar fi încercat să fure bunuri dintr-un hotel de pe strada N. Teclu, nu a reușit și a fugit lăsând în parcare un scuter electric.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că este vorba despre aceeași persoană, motiv pentru care jandarmii au solicitat sprijinul reprezentaților Poliției Locale, care au verificat camerele de luat vederi publice și au îndrumat echipajul înspre zona unde a fost identificat bărbatul.

Jandarmii sibieni au depistat persoana în cauză pe strada Rusciorului, un bărbat în vârstă 58 de ani din Sibiu.

Actele de constatare, persoana în cauză și scuterul electric au fost predate polițiștilor sibieni pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*