FOTO: Acțiune fulger pe A1. Lapte transportat în condiții neconforme

Ieri între orele 10.00 – 13.00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea, în colaborare cu reprezentanții RAR Sibiu și ANSVSA Sibiu, au desfășurat o acțiune fulger pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere, dar și pe linia prevenirii încălcării normelor legale privind sănătatea publică, pe A1, în zona kilometrului 247, ieșire spre Mediaș.

Astfel, reprezentanții celor trei instituții au verificat 80 de autovehicule, polițiștii rutieri aplicând 19 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.500 de lei.

De asemenea, polițiștii Biroului A1 au retras 4 certificate de înmatriculare.

Printre abaterile constatate Poliția amintește neportul centurii de siguranță, defecțiuni tehnice și altele.

În jurul orei 12,20, pe calea 1, Sibiu – Sebeș, polițiștii rutieri au oprit o autoutilitară condusă de către un sibian în vârstă de 39 de ani, reprezentanții ANSVSA constatând cu ocazia controlului faptul că bărbatul transporta în condiții neconforme lapte destinat consumului, provenit din colectare. Reprezentanții ANSVSA Sibiu au aplicat măsuri legale în consecință.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea vor continua acțiunile în vederea creșterii gradului de siguranță a participanților la trafic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*