FOTO: Bucătărie de vară făcută scrum! Iată unde și de ce

Pompierii militari din Avrig au intervenit de urgență în localitatea Mârșa, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o anexă gospodărească.

La fața locului, pompierii s-au mobilizat prompt, cu două autospeciale de stingere și au localizat incendiul care se manifesta generalizat la o anexă , extins fiind și la o anexă din vecinătate precum și la o autoutilitară.

În urma incendiului a ars în totalitate o bucătărie de vară de unde a izbucnit incendiul, având o suprafață de aproximativ 25 mp, precum și aparate frigorifice, mobilier și panouri solare, din incinta acesteia. De asemenea o suprafață de aproximativ 30 mp din anexa gospodărească vecină a ars în incendiu, precum și mobilierul și utilitățile acesteia.

Pompierii au limitat propagarea incendiului la celelalte anexe din apropiere precum și la blocurile din vecinătate și au salvat peste 20 de găini și rațe.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurt circuit electric, la aparat electrocasnic defect, cu instalație electrică improvizată.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*