FOTO: Cabană de pe Valea Avrigului, distrusă într-un incendiu devastator

În cursul nopții pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a două incendii.

În jurul orei 1:00, pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și 1 echipaj SMURD pe Valea Avrigului pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore, fără victime.

La fața locului au intervenit în sprijin și membrii SVSU Avrig. A ars cabana în totalitate pe o suprafață de aproximativ 60 mp și o anexă de aprox 5 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

În jurul orei 4:00, pompierii Secției Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Copșa Mică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

La fața locului s-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și cu 1 echipaj SMURD.

Pompierii militari sprijiniți de membrii SVSU Copșa Mică au lichidat incendiul în aproximativ 1 oră. Din casă a fost extrasă în siguranță o butelie. Nu au fost semnalate victime.

Proprietarul, cu atac de panică a primit îngrijiri medicale fără a fi transportat la spital.

A ars o încăpere a casei (cameră) iar celelalte încăperi au fost degradate de fumul propagat de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, sublocotenent Alina Voina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*