FOTO: Căutată cu disperare! O copilă de 11 ani a plecat de ieri de acasă

Poliţiştii sibieni caută o fată în vârstă de 11 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 august a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 16 august a.c., în jurul orei 22,00, fiica sa minoră, GRECU ADRIANA NARCISA, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Hosman, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 45 – 50 de kg, față rotundă, ochi căprui, ten închis, păr șaten, lung, purtat de obicei împletit, constituție atletică.

În momentul plecării, minora purta o bluză cu mânecă scurtă, tip bustieră, de culoare negru, cu sclipici în zona pieptului, pantaloni scurți de culoare negru, papuci din plastic, la încheietura mâinii stângi poartă o brățară din plastic de culoare verde pe care are înscris un nume de zodie.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*