FOTO: Două incendii VIOLENTE aproape simultane în Agnita

În zorii zilei, un apel venit pe numărul de urgență 112 sesiza producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Agnita, str. Republicii.

S-au mobilizat cu 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifesta la o anexă gospodărească și un acoperiș învecinat.

Incendiul a fost lichidat cu puțin timp înainte, de către pompierii militari.

Au ars anexa gospodărească în totalitate pe o suprafață de aproximativ 20 mp, respectiv 10 mp din acoperișul casei învecinate și scările exterioare din lemn a acesteia.

 

 

Niciuna dintre familii nu se află acasă în momentul producerii incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric ca urmare a suprasolicitării instalației electrice existente.

Al doilea incendiu a izbucnit la scurt timp după finalizarea intervenției la incendiul de pe strada Republicii și s-a produs la compartimentul motor al unui autoturism de pe strada Spitalului din localitatea Agnita. Acesta a fost stins prompt, fără a se propaga.

Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor. Nu au fost victime.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*