FOTO. #FapteBune la Centrul de Plasament din Orlat

Cei 35 de copii de la Centrul de Plasament din Orlat au avut parte de o mulțime de surprize pregătite de niște oameni de bine din Sibiu. Diana Anghel, o femeie care de ani de zile se implică împreună cu familia ei și câțiva prieteni în organizarea de acțini caritabile a ținut neapărat să aducă din nou zâmbetul pe buzele copiilor uitați de alții.

Oamenii au pus mână de la mână și au încercat să pregătească câte ceva pentru fiecare copil instituționalizat. Astfel, fetele au primit încălțăminte și îmbrăcăminte, donație din partea a două domnișoare care sunt apropiate ca vârstă cu fetele din Centru. Domnul Dumitru Daniel Gagea a donat un colțar mare, în stare foarte bună și un covor, pentru camera de lectură a grupei de băieți din Centru, precum și suma de 100 lei pentru motorină. Angajați ai unui restaurant din Sibiu a pregătit alături de copii clătite delicioase. Dar mai presus de toate, a fost atmosfera.

”S-a discutat foarte mult, s-au dat sfaturi, s-au legat prietenii.

Sunt importante și donațiile…dar atunci când îi vizitează cineva, de la care mai au și posibilitatea să învețe o meserie….este formidabil”, a scis sibianca pe pagina ei de facebook.

Tot ea a continuat cu un îndemn și pentru ceilalți sibieni. ” Însă…am văzut și mesaje de genul: ,,Faptele bune se fac în liniște!”…

Ei bine, eu vreau să strig în gura mare!!!

Iubesc acești copii și vreau să știe nu numai Sibiul ce fac împreună cu familia mea…vreau să știe tot globul…Și nu neapărat ca să mă laud, ci ca să-i sensibilizez și pe alții, să atrag atenția că sunt persoane/familii în necaz, durere, necesitate iar acei ,,alții” să răspundă cu dragoste și dăruire la aceste strigăte de ajutor! E nevoie de comunitate în astfel de situații! Nu e indicată liniștea…ci dimpotrivă! Sunt atât de multe nevoi…iar eu cu familia mea și cu câțiva prieteni de #FapteBune nu reușim să aducem alinare tuturor! Financiar, material, medicamente, timp liber alocat acestor acțiuni, astea sunt elementele unor fapte bune!

Vom face fapte bune, în continuare, indiferent de răutățile celor care stau în spatele telefonului, doar să judece!

Noi ne vom bucura în continuare de zâmbetele lor, le vom șterge lacrimile, le vom da sfaturi..îi vom călăuzi atât cât vom putea.”, conchide Diana Anghel.

Sursa foto: facebook Diana Anghel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*