FOTO Gest de umanitate pentru muncitorii egipteni abandonați

Crucea Roșie Sibiu acordă sprijin și grupului de 50 de cetățeni egipteni și tunisieni. Acest grup a ajuns la Sibiu în baza unui contract de muncă cu o firmă de construcții și ulterior au rămas fără loc de muncă.

Crucea Roșie a reușit să livreze muncitorilor peste 650 de kg de alimente.

O parte din aceste alimente au provenit de la o Asociația pentru Refugiați din București, Buds Flowers iar transportul a fost asigurat de Crucea Roșie Sibiu iar restul, din donațiile obținute de noi în această perioadă.

Printre alimentele donate se află linte, fasole, orez, năut, conserve de legume și conserve de fructe, sucuri, dulciuri.

Pe lângă alimente de primă necesitate donate, muncitorii au primit și produse de igienă sanitară, 200 de perechi de mănuși și 100 de măști.

„Până la finalul săptămânii, le vom duce și 100 de kg de mălai, 100 kg făină, 100 pungi turtă dulce și 100 pungi grisine, toate donate de compania Boromir. Pe de altă parte, suntem în faza de indenitifacare a unui angajator care să le ofere un loc de muncă în construcții iar alături de prietenii noștri de la Fundația Comunitară încercăm să indentificăm noi surse de finanțare pentru pachete umanitare”, spun cei de la Crucea Roșie.

Pentru a susține  în continuare proiectele umanitare din perioada aceasta, Crucea Roșie poate fi ajutată  cu donații în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*