FOTO. „Haine noi” pentru sediul Crucii Roșii din Sibiu

Sediul Crucii Roșii din Sibiu este un adevărat laborator de fapte bune și funcționează în centrul orașului, într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria Sibiu, de mai bine de 30 de ani.

Foto: Crucea Roșie Sibiu

Spațiul unde sunt birourile a suferit numeroase renovări de-a lungul timpului, ultima dintre acestea fiind realizată pro bono de designerul sibian Hermina Goia.

Și la demisolul sediului se lucrează de ani de zile, iar acum lucrările sunt apoape de finalizare cu ajutorul prieteniilor de la UNIMAT și va fi un centru comuntiar și educațional deschis tuturor voluntariilor, ONG-urilor, tinerilor și pensionarilor.

”De-a lungul anilor, sute de voluntari ne-au călcat pragul și alte câteva mii de beneficiari ai programelor noastre: pensionari, tineri, copii, refugiați, cursanți și parteneri ai Crucii Roșii dar și ai comunității de bine din Sibiu. Anul acesta, ne-am propus să alergăm la Maratonul Internațional din 27 mai pentru dotarea acestui spațiu și îi invităm pe sibieni să ne fie alături, pentru ca împreună, să putem răspunde în continuare nevoiilor comunității”, a transmis Raluca Morar, directorul filialei Sibiu de Cruce Roșie.

https://maratonsibiu.ro/dotarea-centrului-educational-comunitar-crucea-rosie-sibiu-23434/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*