FOTO: Incendiu devastator în Buzd! Peste 150 de misiuni ale pompierilor militari sibieni în acest sfârșit de săptămână

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în weekend-ul ce a trecut, unui număr de 157 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, dintre peste 120 au fost intervenții de acordare a asistenței medicale de urgență din partea echipajelor de prim-ajutor medical calificat SMURD.

Vineri noaptea, în jurul orei 23:25, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Buzd.

La fața locului incendiul se manifesta generalizat la acoperiș fiind extins la întreaga locuință. Pompierii militari au fost sprijiniți în misiunea lor de membri SVSU Brateiu.

Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată de o afumătorie improvizată, lăsată nesupravegheată. În urma intervenției pompierilor, a fost limitat incendiul, astfel nu au fost afectate casele din vecinătate, însă din nefericire casa a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 180 de mp. Nu au fost înregistrate victime.

De asemenea, peste 30 de pompierii militari din cadrul ISU Sibiu, au fost prezenți la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, desfășurând un număr total de 13 misiuni de asigurare a măsurilor de protecție și securitate la incendiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*