FOTO: Îți rupi gâtul dând prioritate altor șoferi! Accident în municipiul Sibiu

Un carambol cu patru mașini s-a petrecut vineri după-amiază în orașul Sibiu, din cauza șoferului unei mașini care a intrat într-un autoturism oprit într-o intersecție pentru a da prioritate altora. Doi șoferi au fost răniți.

Poliția anunță că în accidentul produs pe str. Cristian, în zona intersecției cu str. D. Cantemir, din orașul Sibiu, au fost implicate 4 autoturisme, iar 2 persoane sunt rănite.

Potrivit primelor cercetări, șoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 59 de ani, ar fi intrat în coliziune față – spate cu un autoturism condus de un sibian în vârstă de 29 de ani oprit în intersecție pentru a da prioritate de trecere autoturismelor, pe care l-ar fi proiectat într-un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 51 de ani, din Sibiu.

La rândul său, autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani ar fi acroșat o mașină oprită.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a doi dintre șoferi, mai exact a celor implicați în impactul inițial.

SAJ transmite  că șoferul de 59 ani a suferit un traumatism facial. Celălalt, un tânăr de 29 ani, a suferit un traumatism de coloană cervicală și traumatism cranian. Cel de 59 de ani refuză transportul la spital, celălalt a ajuns la UPU.

Traficul este îngreunat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*