FOTO: Oameni răniți după ce două mașini s-au ciocnit. Greșeala unui șofer

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit noaptea trecută la un accident rutier produs pe DN1, km 285+200m, în afara Avrigului.

Conform polițiștilor, un conducător auto în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Avrig, în timp ce conducea autoturismul pe str. Bisericii spre DN1, nu respectă semnificatia indicatorului “STOP” și intra in coliziune cu un autoturism care circula pe DN 1, pe sensul de mers Sibiu – Brașov, condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Câmpina.

În urma accidentului a rezultat vătămarea coprorală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a unei pasagere, în vârstă de 31 de ani, din Câmpina.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

ISU a acordat asistență medicală pentru un bărbat conștient, neîncarcerat, în vârstă de aproximativ 47 de ani cu o contuzie toracică, care a fost transportat la UPU Sibiu, iar SAJ a ajutat două femei, una cu TCC acut închis și cealaltă cu traumatism de picior.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*