FOTO: Panică noaptea trecută în Cisnădie și municipiul Sibiu. Pompierii s-au luptat cu flăcările în două incendii. 50 de oameni ieșiți din case

Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii de locuințe.

În jurul orei 2:00, incendiu balcon apartament Cisnădie, cartierul Arhitecților, etaj 2. La fața locului s-au mobilizat prompt 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD. Aproximativ 50 de persoane din bloc s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de pompieri. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la întreg balconul apartamentului.

Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la înlăturarea pericolului de propagare a incendiului în întregul apartamentul. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore.Nu au fost victime.

Au ars elemente depozitate pe balcon (4 cauciucuri, mase plastice, etc) și au fost degradate balcoanele din vecinătate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

În jurul orei 2:30, incendiu cabană de lemn, municipiul Sibiu, str. Orzului.

La fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD. Incendiu a fost lichidat prompt de către pompierii militari în aproximativ o oră.

A ars 70% din cabana de lemn de cca 20 mp.

Două persoane au primit îngrijiri medicale cu arsuri pe membrele superioare și au refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată efectul termic produs accidental de jar, scântei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*