FOTO: Patru hoți din Mag au fost reținuți. Ce au putut să fure de 60.000 lei!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au făcut ieri cinci percheziții domiciliare în județele Sibiu și Brașov. Cinci persoane au fost aduse la audieri, iar patru au fost reținute.

La data de 4 februarie a.c., la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere prin care se reclama faptul că, în cursul nopții de 3/4 februarie a.c., persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-un container metalic situat pe raza localității Cristian, județul Sibiu.

Printre bunurile sustrase se numără un motor de barcă, un polizor, o centrală termică, un aparat de sudură profesional și altele, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 60.600 de lei.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza județului Sibiu, în localitatea Mag, respectiv pe raza județului Brașov, în municipiul Făgăraș, fiind puse în aplicare cinci mandate de aducere.

Totodată, ca urmare a perchezițiilor efectuate, s-a reușit recuperarea prejudiciului aproape în totalitate.

În urma administrării probatoriului, polițiștii sibieni au dispus reținerea pentru 24 de ore a patru persoane, bănuite de săvârșirea faptei.

Este vorba despre trei bărbați cu vârsta de 26, 28, respectiv 34 de ani și o tânără în vârstă de 26 de ani, toți domiciliați în satul Mag, județul Sibiu. Aceștia urmează să fie prezentați instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*