FOTO: Proxenet periculos băgat după gratii

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal de proxenetism și influențarea declarațiilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza orașului Cisnădie și au pus în aplicare trei mandate de aducere.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Cisnădie, a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv.

Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie – august 2022, bărbatul în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către două tinere și le-ar fi pretins toate sumele de bani rezultate în urma întreținerii de raporturi sexuale cu diferiți bărbați.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză ar fi încercat să o convingă pe una dintre tinere să-și retragă sau să-și schimbe declarațiile date în fața polițiștilor.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 29 august a.c., față de bărbatul din Cisnădie polițiștii au  luat măsura reținerii pentru 24 ore.

Azi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a admis propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*