FOTO UPDATE S-a surpat drumul dintre Lazaret și Boița. Traficul este restricționat

ACTUALIZARE: Circulația este dirijată de un semafor pe sectorul de drum cuprins între km 246+700 și 246+900, iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.

Între localitățile Lazaret și Boița traficul a fost restricționat pe o bandă în această dimineață, după ce taluzul s-a surpat.

 

 

Pe DN7, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.

Reprezentanții DRPD Brașov memționează că este vorba despre tronsonul de drum e care se desfășoară lucrările de consolidare. Acum constructorul va interveni din nou, pentru consolidare provizorie.

”Vă rugăm să circulați cu prudență în zona restricționată și să respectați semnalizarea temporară din zonă!”, face apel reprezentanții DRPD. Aceștia precizează că restricția de trafic va fi ridicată, cel mai probabil în câteva zile.

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*