FOTO Sibiancă de 80 de ani, salvată de pompieri în a doua zi de Crăciun

Viața unei sibience, de aproximativ 80 de ani a fost în pericol azi, în a doua zi de Crăciun, din cauza unui burlan de evacuare a fumului aparținând unei sobe care incălzea încăperea unde locuia femeia din localitatea Cisnădie, str. Londra (în zona Casa de Apă), potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Burlanul de evacuare a fumului, neamplasat și neizolat corespunzător trecea prin grinda acoperișului. Pompierii militari ai Detasamentului Sibiu și ai Punctului de lucru Șelimbăr s-au mobilizat de urgență cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. A fost alertați de asemenea și membrii SVSU Cisnădie. Intervenția promptă a forțelor a condus la limitarea și lichidarea incendiului în scurt timp fără a se extinde la toate anexele existente”, au arătat cei de la ISU Sibiu.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD deoarece a suferit un atac de panică. A refuzat transportul la spital. Au ars aproximativ 20 mp din acoperiș și obiecte de mobilier din încăperea afectată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*