FOTO. Vernisajul expoziției artistice „Peaceful Sky – Ukraine – Romania” a reunit numeroși membri ai comunității ucrainene din Sibiu

Vernisajul expoziției artistice „Peaceful Sky – Ukraine – Romania” a reunit ieri seară, în Foaierul Bibliotecii ASTRA, numeroși membri ai comunității ucrainene din orașul Sibiu, care s-au bucurat, alături de sibieni, de un program atractiv de activități dedicate în special copiilor:

expoziție de pictură
spectacol de muzică și dansuri populare românești
proiecție video de artă „Mariupol on fire”
atelier de pictură.

Proiectul este inițiat de Organizația pentru Tineret „Здоровая Украина”/ „Healthy Ukraine” din Kiev, reprezentată de Stanislav Lypovskyi, iar evenimentul a beneficiat de susținerea acordată de Școala Populară de Arte „Ilie Micu” din Sibiu și Liceul de Arte.

Expoziția rămâne deschisă pentru public până la finalul lunii ianuarie, în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 7, Corp B, parter), luni – vineri, program 8:00–20:00.

Activitățile și evenimentele desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Informații referitoare la colecțiile și activitățile Bibliotecii #ASTRA Sibiu se regăsesc accesând canalele de comunicare și promovare (website, facebook, instagram), Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*