FOTO VIDEO ”Amendate” cu mărțișoare! Zeci de șoferițe au fost oprite azi în trafic de polițiștii sibieni.

Zeci de șoferițe care s-au aflat astăzi în trafic au fost oprite de polițiștii rutieri pentru a fi felicitate și pentru a și se oferi câte în mărțișor.

 

 

 

Multe dintre doamnele și domnișoareleoprite în trafic s-au speriat îngrozitor când au văzut că sunt trase pe dreapta de oamenii legii, dar când au primit mărțișorul și au aflat motivul pentru care au fost oprite au răspuns cu un zâmbet larg.

”Astăzi, cu ocazia zilei de 1 Martie, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Sibiu, întâmpină primăvara oferind doamnelor și domnișoarelor participante la trafic mesaje preventive colorate în alb și roșu, atât din respect și recunoștință, cât și din dorința de a crește siguranța traficului rutier”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Acțiunea polițiștilor a fost desfășurată împreună cu partenerii – Crucea Roșie – Filiala Sibiu, Registrul Auto Român și Generali Sibiu, cu precădere pe bulevardul Corneliu Coposu, pe bulevardul Mihai Viteazu și pe strada Constituției din municipiul Sibiu.

Foto/video: Mesagerul de Sibiu

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*