FOTO VIDEO Ce a găsit un sibian într-un săculeț de cartofi cumpărat dintr-un cunoscut lanț de magazine de proximitate

Un sibian a avut parte de o ”surpriză” absolut neplăcută după ce a cumpărat un săculeț de cartofi dintr-un cunoscut lanț de supermarket-uri și magazine de proximitate. Ce a găsit….l-a lăsat mască.

Celebra urare din Sorcova – ”Tare ca piatra/iute ca săgeata” – a căpătat un cu totul alt înțeles pentru un sibian care și-a făcut cumpărăturile, înainte de anul Nou, la un celebru lanț de supermarket-uri și magazine de proximitate. Într-un săculeț de 2 kilograme cu cartofi, omul a găsit…o piatră. Una care cântărea 0,430 kilograme. Adică aproape un sfert din greutatea săculețului.

”Seara, când am desfăcut săculețul, ca să gătim cartofii, am avut parte de o surpriză. Unul din cei câțiva cartofi era de fapt o piatră. Și una destul de mare, care cântărea 0,430 kilograme, din totalul de 2 kilograme, cât cântărea săculețul. Pe etichetă scria că erau cartofi produși în  Belgia, și au costat undeva la 7,5 lei. Despre piatră …nu scria nimic”, face haz de necaz sibianul.

Păgubitul spune că nu va depune reclamație la Protecția Consumatorului, deoarece chiar acum, în prag de An Nou, nu are timp și răbdare pentru o asemenea bătaie de cap. Însă ne sfătuiește să fim foarte atenți la ce cumpărăm, mai ales din marile magazine.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*